Ogame Türkiye Sitesi - Ogame Oynama Sitesi

 Ogame web browser üzerinden Türkiye ve Dünya genelinde sevilerek oynanılan, uzay savaşı temali online bir oyundur. Bu oyun 200 yılında Gameforge Ag şirketi tarafından hazırlanmış ve yayınlanmıştır. Her ülkede farklı dil ile ogame oyunu, ogame severlere hizmet vermektedir. Bu oyunu oynamak için gereksinim, fare, klavye, tarayıcı, ogame hesabınızın ve internetinizin olmasıdır. Oyun php ajax üzerine yazılmıştır. Metin tabanlı MMO oyunlar kategorisindedir.

 Ogame ‘de evrenler üç sınıflandırmadan oluşmaktadır. Bu sınıflandırmaların isimleri şu şekildedir; Sistemler, galaksiler ve gezegenler. Her oyunca bu oyunda herhangi bir gezegende oyununu oynamaya başlamaktadır. Oyun içerisinde ilk başta bina inşa edilir, imparatorluklar kurulur, misonlar ve araştırmalar yapılır. Bu saymış olduğum maddeler içerisinde, bina geliştirmede kişi hammadde gereksinimlerine ihtiyaç duyar. Bunlar metal, deteryum ve kristaldir. Oyuncular bu kaynakları savaşarak elde edebilir.


 Ogame oyununu oynamak için ogame Türkiye sitesi www.ogameturkiye.org ‘u tercih edebilirsiniz. Canınız her sıkıldığında oyuna girerek kendinizi harika bir serüven içerisinde hissedeceksiniz

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.