Batıkent çilingiri

Anahtarlar hayatımızda çok büyük bir önem kaplayan fakat kapladığı alan çok küçük olan birşeydir. Cebimizde, çantamızda,cüzdanımızda hatta avucumuzun içinde taşıyabilecek kadar küçük ve az bir yer kaplarlar. Ama gelin görün ki hayatımızdaki en önemli şeylerin kapılarını bize bu küçük anahtarcıklarımız açar. 

Yalnız büyük işlevi ve büyük önemi olan bu küçük anahtarlala ilgili problemlerimiz daima olmuştur ve olacaktırda. Anahtarlar ile başımız hep belada olmuştur. Anahtarlarımızı ya kaybederiz ya da bir yerde unuturuz. Bu gibi durumlarda karşımıza çıkan en güzel çözüm Batıkent anahtarcıdır

Ev, ofis, dolap, çekmece, kasa hatta sandık anahtar kullanımı gerektiren yerler ya da eşyalardır. Mesala bir sandık... İçinde bizim için çok önemli hatıraları olan eşyaları sakladığımız bir eşyadır. Sandık evimizin bir köşesinde, çatı arasında belki de bodrum katında yıllarca hiç dokunulmadan durur. Yıllar sonra kilidini açmak ve hatıralara bakmak isteriz ama yıllar önce anahtarı nereye koyduğumuzu belki hiç hatırlamayız belki de anahtarı bulamayız. Kilidi açmak için ya sandık kırılacaktır ya da daha mantıklısı bir çilingir çağrılacaktır.

Batıkent çilingirci sandığınıza ve hatıralarınıza zarar vermeden biraz uğraşarak kilidinizi açacak, dilerseniz yeni bir kilit takıp size yeni bir anahtar temin edecektir.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.