Bostancı Çilingiri - Bostancı Çilingircisi

Çilingirciler hangi kapıları açabilirler? Nerelere hizmet verebilirler?

Günümüzün teknolojisinde artık herşey mümkün. Bu işi yapan yani çilingircilik işini yapanlar bir çok kapı için  hizmet sağlayabilir. Yani oto kapısı açma,iş yeri kapısı açma, ev kapısı açma,kasanın kapısını açma, çelik kapı açma gibi bir çok alanda çilingirci işlerinizi halledebilirler. Fakat her çilingirciye çilingirci denmez niyeymiş o? İyi dinle o zaman..

Bu işler öyle ben çilingirci oldum diye yüremez. İlk önce çilingircilik hizmeti vermek için devletin devlet kurumlarına başvurmanız gerekmekte. Buralara başvurduğunuz zaman çilingircilik hizmetini verebilmeniz sizlerden şunlar istenecektir.. Bu hizmeti verebilmeniz için kalp,karın,göz,ayak,bilek gibi bölgelerinizde ve organlarınızda hiç bir sağlık sorununun bılunmaması gerekiyor. Bu teyiti içinse bağlı olduğunuz hastaneye giderek yaptırıyor ve onaylatıp kuruma götürüyorsunuz. 

Bunun yanında bu hizmetde aranılan ilk şart ise; asla ve asla bir sabıka kaydının bulunmaması. Yani hayatınız boyunca hırsızlık,dolandırıcılık gibi sicilinize işleyebilecek hiç bir legal olmayan şeylere bulaşmamanız gerekmektedir. Aksi takdirde çilingircilik işi için size sertifika verilmeyecektir.. Bostancı çilingir ve bostancı çilingiri konularında hizmet için en iyisi http://www.bostanci.cilingiri.biz.tr


Peki, nedir bu sertifika? Siz herşeyi sorunsuz olarak geçip ve hallettiğiniz zaman kurum size bir belge verecek yani bu belge de bu işin yapabileceğiniz, yasal olarak bu işi halledebileceğiniz yazacak. Bu sayede üstünüze bir suç vs. atıldığı zaman haksız değil haklı taraf olacaksınız. Dışarıda gezen çilingircilere asla itibar etmeyiniz.. 


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.