Darbeye dayanlıklı çeşit çeşit telefon kılıfları



İkibinli yıllarda pixellerini gözlerimizle çıplak bir şekilde görebildiğimiz telefonları hatırlarsınız. Hatta Nokia 3310, hiç unutulur mu? 85x85 pixel, 1000 mah bataryası ile az kullanımda bir haftayı çok rahat bir şekilde çıkartırdık J . Yılan oyunuyla, melodi oluşturma programıyla bizleri maceradan maceraya sürükleyen, balyoz gücünde unutamayacağımız bir aletti. O alete dahi farklı farklı telefon kapakları, farklı farklı tuşlar, telefon kapları alırdık.

 2010 yılından itibaren akıllı telefon sektörünün hızla gelişmesiyle ve ciddi bağlamda üst segment telefonların – stabil açısından oldukça gelişmiş telefonların piyasaya çıkmasıyla birlikte farklı farklı modellerde, farklı farklı çeşitte birçok yeni cep telefonu Dünya üzerinde satışa sunulmuş durumda. Bu telefonların birçoğu değerli, doğal olarak ta pahalı. Hal böyle olunca telefonlarımıza oldukça iyi bakmamız, onları mümkün olduğunca korumamız. Gerekiyor.


 Kimimiz iphone 6, kimimiz Samsung Galaxy A serisi, kimimiz Samsung galaxy s serisi, kimimiz htc, lg, Nokia, blackberyy, general mobile telefon kullanıyor ve bu bu şekilde devam ediyor. Bu telefonlara modaya uygun bir şekilde, ağır ağabeyliğimizi, hanım ablalılığımızı, cici kızlığımızı, efendi duruşumuzu dışarıya yansıtacak olan zevkimize göre her çeşit telefon kılıfı, telefon kılıfları bulabileceğimiz bir web sitesi olduğunu biliyor musunuz? Bu web sitesinin ismi www.kilifmoda.com bu site sayesinde akıllı telefonlarınızı sert darbelerden – düşmelerden – çizilmelerden koruyabilecek her çeşit şık telefon kılıflarını bulabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.