Kaliteli iş ayakkabıları - Kaliteli iş elbiseleri

Üniformalı mesleklerin daha çok tercih edildiği ve nerdeyse birçok insanda bu mesleklerde olan ilginin hızlı bir şekilde arttığını hepimiz biliyoruz. Her zaman göz doldurması yanında insanlara güven vermesi de neden tercih edildiğini netliğe kavuşturmaktadır. 

Şimdi ise sadece polis, asker ya da hemşireler üniformalı meslek sahibi değil birçok işyeri sahibi çalışanlarına özel şirket çalışanı olduklarını belli eden iş elbisesi tasarlatmakta ve çalışanlarına özel olan bu kıyafetler için dikim yapan iş yerleri ile anlaşmaktadır. Ki bu yerler var ettikleri kaliteli iş ayakkabılarında prestij sağlamaya çalışmaktadır

Bir atasözü der ki insanlar kıyafetleri ile ağırlanır sözleri ile uğulanır. Bu atasözü bizlerin aklına şunu getirmekte giyinmek yani dış görünüş çok önemli. İngiltere'nin başkenti Londra'da dış görünüş üzerine bir deney yapılmıştır. Bu deneyde kısa mesafede şehiriçi yolcu taşıma aracına binen takım elbiseli bir yolcu üzerinde bozuk para olmadığını söyler ve ücret ödemeyeceğini bildirir. Şoför önemli olmadığını söyleyerek onu araca alır. Aynı adam dilenci kılığında tekrar arabaya binmek ister ve parası olmadığını söyler ama şoförün tepkisi aynı değildir. Şoför adamı bu kez araca almaz. İşte bu örnek ile biraz düşünmek gerekir. Güven oluşturmak her zaman en iyisi olmuştur. 

İş yeri sahipleri çalışanlarına üniformalar diktirerek bu gibi güveni olmuştur olur. Dış görünüşüne bakıp karşımızdaki kişiler hakkında yorumlar yaptığımız gibi üniformasına bakıp çalışanlar hakkında da aynı şekilde yorumlar yaparız ve onların işlerini ne kadar ciddiye aldığını, ne kadar özen gösterdiğini ve işlerine ne kadar titiz davrandıklarını anlamak isteriz. 

Bursa kaliteli iş elbiseleri bu alanda olanın en iyisidir. En kaliteli kumaşları kullanarak en iyi iş kıyafetlerini sizlere sunan Bursa iş kıyafetleri müşterileriniz ile ilk karşılaşmanızı sizin için olumlu hale getirmenize yardımcı olur.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.