Organik Hit Kazanmanın Yolu - Organik Hitle Alexa Düşürme - Türk Organik Hit Sitesi


 Merhabalar, sizlere bugün organik hitle alexa düşürme  yöntemlerinden en iyisini anlatacağım. Bildiğiniz gibi alexa düşürmek her web sitesi sahibinin en büyük gayesi. Bunun için herkes özgün olmanın yanısıra, çeşitli backlink kaynaklarıyla anahtar kelimerinde google gibi arama motorlarında üst sıraya çıkmak uğraşında. Şüphesiz ki alexa düşürme yöntemlerinden en önemlisi, organik hit. Web sitenize farklı iplerden ziyaretçi gibrdikçe alexa sıralamasında istediğiniz yerlere kısmi olarak gelebilirsiniz.

 Sizlere bugün Dünya'nın en önemli hit sitelerinden bir tanesini önereceğim. Ve bu siteyi kullanırken program kullanmadan hit kazanabileceksiniz. Üstelik web sitenize gelen hitlerin hangi ülkeden gelmesini istediğinizi de kendiniz seçebiliyorsunuz. İşin güzel olan tarafı ise bu ülkeler arasında Türkiye'de var. Lafı pek fazla uzatmadan hemen konuya geleyim. Buraya tıklayarak üye oluyorsunuz ve my sites kısmına istediğiniz kadar web sitenizi ekleyebilirsiniz.

Web sitenizi ekledikten sonra onaylanması 1-2 saat sürebilir. Sitenizi ekledikten sonra sol tarafta yer alan earn credits kısmındankredi kazanabilirsiniz. Web siteniz onaylandığında my sites kısmından web sitenizin altındaki edit kısmına tıklayarak kişilerin sitenize hangi ülkelerden girmesini istediğini (ben sadece Türkiye'yi seçtim) kaç saniye durması gerektiğini (90 saniyeyi seçin çünkü alexada süre önemlidir) seçebilirsiniz. Bu siteyi devamlı olarak kullanmanızı öneririm siz işlerinizi görürken arka planda bu site açık dursun, bedava hit kazanın, bedava kredi kazanın

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.