İstanbul Baklava ve Kadayıf

 

İstanbul baklava ve kadayıf konusunda arayış içerisinde misiniz? 30 yıldan fazla süredir İstanbul Pendik’te geleneksel Antep lezzetlerini müşterileri ile buluşturan Gaziburma Baklava, tamamen katkısız olarak ürettiği ürünleri ile hizmet vermeye devam ediyor. Özenle seçtiği ürünleri ve geleneksel yöntemlerle yaptığı üretim ile büyüyen Gaziburma Baklava, siz değerli müşterilerine ilk günkü heyecanı ile hizmet vermeye devam ediyor.





İstanbul Baklava ve Kadayıf

İstanbul’da baklava ve kadayıf lezzetlerini gaziburma.com aracılığıyla tadabilirsiniz. Taptaze Antep Fıstıklarının her bir tanesini özenle seçerek tatlılarına ilave eden Gaziburma Baklava, ürünlerinin hiçbirinde yapay tatlandırıcı veya glikoz kullanmıyor. Sadece ama sadece ustalarının hazırladığı özel şerbet ile ürünlerini tatlandırıyor.

Baklava yapımında kullandığı özel un, ustaların maharetli ellerinde en uygun şekilde işleniyor ve damak tadınıza hitap edecek şekilde sizin için hazırlanıyor.

Çıtır Çıtır Baklava Hamuru ve Heyecan Uyandıran Lezzetler

Yapay tatlandırıcı veya glikoz içermeyen, tamamen doğal ürünlerden üretilen şerbeti ile kendine hayran bırakan lezzetlerin sahibi Gaziburma Baklava, kalitesi ve güvencesi ile yeri dolduramayacak lezzetler sunuyor. Geleneksel tariflerden vazgeçmeyen ustalarının tereyağı ile pişirdiği muhteşem baklavalar, çıtır çıtır hamurları ile de sizi kendisine hayran bırakacak.

Bahsetmiş olduğumuz özenle seçilen ürünleri ile birbirinden eşsiz lezzetlerle tanışmak için siz de hemen Gaziburma Baklava’nın tek şubesi olan Pendik şubesini ziyaret edebilirsiniz. Fıstıklı baklava, cevizli baklava gibi baklava çeşitlerinin yanı sıra, kadayıftan şöbiyete kadar birbirinden farklı tatlıların yer aldığı menüyü web sitesinden inceleyebilir ve her türlü sorunuz için Gaziburma Baklava ile iletişime geçebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.