Vücut geliştirme sitesi ? Protein tozu Zararlı mı? Protein Tozları Zararlı Mı?

 

Bir insanın hayatını rahat bir şekilde yaşayabilmesi adına şüphesiz ki sağlıklı beslenmesi, spor yapması – egsersiz yapması, kendisine dikkat etmesi gerekmektedir. Her insanın boyuna, yaşına, kilosuna göre günlük alması gereken belirli bir kalori miktarı vardır. Kişi bu miktarın üzerinde kalori alırsa vücudu kilo almaya başlar, bu miktarın altında bir kalori aldığında ise kişi zayıflamaya başlayabilir. Tabi bu faktör kişinin metabolizmasıyla endeksli olarak değişmektedir.

 Kilo almak zayıf olan her insanın en büyük arzusudur. Öyle insanlar vardır ki çok yer ancak bir türlü kilo alamaz, öyle insanlar vardır ki az yer ancak çok çabuk kilo alabilir. Bu kişinin metabolizmasının hızlı veya yavaş çalışması ile alakalıdır. Vücudunuz yavaş kilo alsın veya hızlı kilo alsın alınan kiloların sadece ete ya da yağa dönüşmesini engellemek amacıyla doğru şekilde doğru vücut egsersizleri yapmanız gerekmektedir.  


 Kilo alabilmek adına makarna, tavuk, pilav, süt, yumurta gibi bol protein ve karbonhidrat kaynaklarını en iyi ölçüde, en doğru şekilde tüketmek gerekmektedir. Kilo almak amacıyla protein tozlarını ve karbonhidrat tozlarını aşırı derecede, hor bir biçimde kullamanızı da tasvip etmeyiz. Vücut geliştirme konusunda insanları en doğru şekliyle bilinçlendiren protein tozu zararlı mı? Gibi soruların cevaplarını sunan www.anterman.net web sitesini incelemenizi ve tarayıcınızın sık kullanılanlarına eklemenizi kesinlikle tavsiye ederim

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.