En iyi private serverlar sitesi

Metin2 Pvp Server Kurmak İstiyorsanız!



  Metin2 pvp server oyunu kurmak aslında hazır olan bilişimlerden aldığınızda oldukça kolaydır.Fakat aslında kaliteli bir server oyunu kurmak istiyorsanız bu o kadarda basit değil. Şimdi ki yazımızda size iyi bir metin2 pvp server oyunu nasıl açılır bunu yazacağız. Metin2 online pvp oyununun oldukça fazla kurdu yani bileni bulunmaktadır. Bu ne gibi etki gösterir diye düşünmeyin çünkü bu kadar bilen olması sizin oyununuzda o kadar kişinin açık araması anlamına gelir. Bu durum bir çok server sahibini zor durumlara sokmaktadır. Hatta çok iyi yerlere gelen bir çok server sahibi oyunu bırakma noktasına gelmiştir. Buda sizi korkutmasın bu işe girdiğinizde eğer savaşcı bir kişiyseniz işiniz aslında o kadarda zor değil. Şimdi oyuncuları konusunada biraz değinelim. Oyuncular metin2 nin kurdu olmuş resmi metin2 kesmemiş pvplere dalmış bir çok insan göreceksiniz. Server kapatma açtırma vesare bir çok işlemde bilgileri olduklarınıda göreceksiniz.

İyi bir oyun kodlayıcısı olun ki bunlara muhtaç olmayın. Şimdi metin2, Pvp, Serverler kelimelerini daha iyi anlayalım bu duruma göre ne yapabiliriz anlayabilriz. Metin2 oyununu severim iyi oynarım demek yetmez o yüzden iyi bir oyun bilgisine ihtiyacınız olacak. pvp kelimesinin de açılımını iyi anlayalım player versus player yani iki oyuncunun duello etmesidir. Burdan aklınıza birşeyler geliyor olabilir mesela; wslik pvp server olmalı gibi bir düşünceye kapılmayın hiç bir zaman erken kazanılan şeyler değerli olmaz bu yüzden o seviyeye gelmesi için belli bir şeyler yapmalı ve emek harcamalı ki elindekinin değerini bilsin. server dediğimiz olayda sunucu yani oyunu barındıran yer anlamındadır. Burda oyunumuzu barındıracağız ne varki de demeyin çünkü oyun sunucunuz ne kadar kaliteli ise o kadar iyi sonuç elde edersiniz. Daha fazla uzatmadan geçelim maddelerce düzenlediğimiz Metin2 Pvp Serverler oyunları için sunucu açmak için gerekenlere;

 1- Hatrı sayılır bir bütçeye sahip olmalısınız. Bu bütce size herzaman iyi dönüşü yapması içinde iyi bir harcama planı çizmelisiniz bunada aşağıdan değinelim. Para iyi bir sunuc ve iyi bir oyun paketine gidecek arkadaşlar

2- Sağlam bir sunucu bulun saldırı almayan olması önemli.Sunucu kesinlikle saldırılara dayanıklı olmalıdır. Ddos koruması demiyorum daha geniş kapsamlı korumalardan bahsediyorum. Çünkü belli bir seviyeye gelince trafik bazlı saldırılarla sunucunuz kapanma ihtimali olacak. Bütün sunucu sahipleri ile konusun ve dedicate bir sunucuda oyunu kurun.

 3- Oyunda ki kurulmuş dosyalar yani oyunun alt yapısı. Bu bölümde uzman bir kişiye sahip olmalı yada siz uzman olmalısınız. Çünkü pvp server oyununuz online oldukça oyunu kodlama işlemi devamlı olacak devamlı güncelleme isteyecektir. Bununda nedeni hile kullananlar size rahat vermemesi olacaktır. Sağlam bir oyun dosyası bulun. Profesyonel bir kodlamacıda buldunuzmu buda tamamdır.

4- Ne tam destek nede desteksiz bırak. Kimseye item vs yardımında bulunmayın ki para kazanın arkadaşlar. Bu kazanımı elde etmek için oyunda bilgi verin ama asla ve asla item yardımı yapmayın. Sadece item eventleri ile yarışma yapabilirsiniz. Buna kimse bir şey demez!

5- Serverinin reklamları heryerde olsun. Ne kadar çok olursa o kadar iyidir.İyi bir reklam ağı bulun çünkü 1000 user gibi bir sayıya ulaşamalısınız ki oyundan birşeyler kazanın. Bu kolay aslında ama biraz paranız gidecektir. Sonunda kazanırsınız emin olun. Reklam verirken facebook yalancılarına ve forum aldatmalarına dikkat edin. Bir siteden en iyi paket reklamı alın. Bunun için Pvpservers.org size yardımcı olacakıtır.

 Detaylandırmış olduğumuz kurulum amacı sonrası metin2 Pvp Serverler içinde iyi bir sunucuya sahip olmanız bir çalışma isteyen bir olaydır. Bunları hakkını vererek yaparsanız aylık kazandığınız paraya siz bile inanamayacaksınız. Biz gördüğümüz duyduğumuz 10binleri geçen mevlalarda kazananlar var. Bana bunlar neki ben daha iyisini yaparım diyorsanız. Şimdiden bol eğlenceler dileriz. www.pvp-serverlar.biz

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.