Botoks ve Leke sorunları tedavisi - Mddermatoloji.com

Merhabalar. Botoks konusunda arayış içerisindeyseniz ya da güneş lekelerinden şikayetçiyseniz bu yazımız tam size göre. Yüzlerinin kusursuz bir görünüme sahip olmasını isteyen kadınlar, yıllardır birçok bitkisel öz ve karışımdan faydalanarak yüz güzelliklerini korumaya çalışmışlardır. Yüz güzelliğinin eski çağlarda da çok önem verilen bir şey olduğunu söylemek yanlış olmaz. Mısır Kraliçesi Cleopatra dahi keskin zekasının yanında yüz ve vücut güzelliği için birçok sır barındıran günümüzde ortaya çıkarılmış teknikler kullanmaktaydı.

Günümüzde yüz ve vücut güzelliği artık uzmanların yardımıyla gerçekleştirilmekte birçok dermatolog, Özel MD Polikliniği gibi kuruluşlarda cilt sağlığı için tedavi hizmeti sağlamaktadır. Bayanların şikayetleri klasik şikayetleri içermektedir. Ya yüzlerindeki kırışıklıklar, ya da ciltlerindeki lekelerdir. Bu iki sorun için de Özel MD Polikliniği, tedavi uygulamaları geliştirmiştir.

Leke Sorunları ve Leke Tedavisi - Mddermatoloji.com

Cilt lekeleri için en büyük problem güneş lekesidir. Güneş lekesi özellikle yaz aylarında ve güneşin yoğun olduğu zamanlarda ortaya çıkan kahverengi lekelerdir. Güneş lekesi tedavisi; leke giderici kremler, peelingler ve lazerler gibi cilt yenileyen yöntemlerle uygulanmaktadır. Farklı etkenlerin de güneş lekesi oluşumunda rol oynadığı da uzmanlar tarafından belirtilebiliyor. Güneş lekesi tedavisi genellikle; alın, dudak üstü ve yanaklara uygulunan bir tedavidir.

Kırışıklıklar İçin Botoks


Zaman içerisinde yaşlanma gibi etkenlerin de sebebiyet vermesi ve kasların kasıldığı bölgelerde yüz elastikliğinin kaybolmasıyla ortaya çıkmaktadır, kırışıklıklar. Kırışıklıklar orta yaş sonrası kadınların en çok şikayetçi olduğu durumlardan bir tanesidir. Genç görünmek herkesin istediği bir durumdur. Bunun için birçok kadın, botoks tedavisi gibi ilaçlardan faydalanmaktadır. Başlıca mimik hareketlerinin yavaşlatılmasıyla uygulanan botoks, şaşılığı gidermek için de kullanılmaktadır. Hatta botoks tedavisinin ilk kullanım alanı şaşılık tedavisidir. Kısa sürede gerçekleştirilen botoks işlemiyle birçok kırışıklık için çözüm bulunabiliyor.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.