Kariyer memur - Memur - Kpss

Memur ne demek? Kimlere memur denir?
Merhabalar. Devlet sisteminde aylık bir maaş ile çalışan, görevli olan kişilere memur denilmektedir. Memurlar iş yerlerinde devlet tarafından kendilerine sunulan iş programlarına uyumlu olarak çalışmaktadırlar. Memur kelime kökeni olarak Arapça'dan dilimize geçmiş mastar bir sözcüktür.
Kariyer Memur
Ülkemizde 2 milyonu aşkın kişi memur olarak Devlet bünyesinde hizmet vermektedir. Her memurun maaşı yapmış olduğu iş ile bulunduğu bölgeye göre değişkenlik gösterebilir. Standart memurlar ortalama olarak aylık 2200-2800tl dolayında maaş almaktadır.
  • Kpssiz memur alımı
    Memurların hafta sonu tatilleri izinden sayılır mı?
    2016 engelli memur alımları ile ilgili içerikler
    Sağlık bilimleri üniversitesi memun alımları
    Memurun parmak izi ile mesai takibi mümkün olur mu?
Gibi memurlar ile, memurlukla alakalı önemli içerikleri kariyermemur.com üzerinden okuyabilirsiniz. Memur haberleri, memur haberleri okuma sitesi, memurlukla ile ilgili bilgiler gibi önemli açıklama ve paylaşımlar kariyermemur.com tarafından siz değerli vatandaşlarımıza sunulmaktadır. Güncel kpss haberleri, kpss ile ilgili paylaşımlar, kamu personeli seçme sınavı haberleri, 2016 kpss haziran ayı memur atamaları tarihleri gibi arayışlarınız için kariyermemur.com sitesini takip ederek bu sistenin yüzü gülen takipçileri arasında yerinizi alabilirsiniz. Cafede, parkta, avmlerde, evinizde aklınıza gelebilecek her yerde mobil ve desktop platformlar üzerinden bu siteyi takip ederek memur ve kpss ile ilgili doğru içerikleri öğrenebilirsiniz.
Kpss - Memur Haberleri: http://kariyermemur.com/

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.