Akıllı ev sistemleri - Yerli üretim akıllı ev sistemleri - Türk malı akıllı ev

 Yenilik her zaman iyidir. Yenilik modernleşmeyi ve rahat bir hayatı da beraberinde getirir. Tamamen yerli, Türk malı akıllı ev sistemleri ile hayatnıza farklı bir bakış açısı katarak isteğiniz doğrultusunda evinizi ya da ofisinizi akıllı hale getirebilirsiniz. Ev ve ofislerde mükemmel çözümleriyle icetr.com , konfor, güvenlik ve enerji tasarrufu sağlamaktadır. Yerli üretim akıllı sistemleri ile ayrıca yerli üreticilerimizi de desteklemiş olacaksınız.


Akıllı ev sistemlerinin mantığı şu şekildedir. Telefon, tablet gibi akıllı cihazlara yüklenen uygulama sayesinde kablosuz bir şekilde bir çok cihazın kontrolü sağlanır. Örneğin dışarıdasınız, sıcak ve bunaltıcı. Evinize gelmenize az bir süre kala cep telefonunuzdaki uygulamadan evinizin klimasını açarak evinizin serinlemesini sağlayabilirsiniz. Akıllı cam, ısıtma kontrol, evdeki kameraları izleme gibi fonksiyonlarda akıllı ev sistemleri paketine dahildir.

Akıllı ev sistemleri ürün kataloğu ile bu sistem ile ilgili daha detaylı bilgiye kavuşabilirsiniz. Akıllı ev sistemi yaptırma, akıllı ev sistemleri firması gibi konulardaki ihtiyaçlarınızda icetr.com hep yanınızda olacaktır.

Kaynak: http://www.icetr.com/

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.