Marka tescil - Marka başvuru - Marka Güncelleme işlemleri

Marka tescil, başvuru işlemleri, marka güncelleme, yenileme konularında arayış içerisinde iseniz doğru yere hoşgeldiniz. Peki Marka tescili ne demektir? Marka tescili literatürde şu anlama gelmektedir. Marka tescili ile marka mülkiyetinin size ait olduğu yasal olarak belgelendirilmektedir. Bu açıdan bir marka oluşturmak istiyorsanız, adımlarınızı attıysanız marka tescil ile ilgili güvenilir bir oluşumdan bu belgeyi temin edebilirsiniz. Marka tescili yapan yerler arasında kumelendik.com web sitesi yer almaktadır.
kümelendik logo
Tescil edilmiş bir markanız için 10 yıllık süreniz mevcuttur. 10 yılınızı doldurmanızın ardından marka yenileme başvurusu yapmanız yeterlidir. Yenileme işlemi ortalama olarak 6 ay içerisinde gerçekleşmektedir.
MARKA BAŞVURU – İTİRAZ VE YENİLEME YAPMA
Kumelendik.com web sitesine marka itiraz, marka başvuru, marka yenileme, marka tescil işlemleri için giriş yapabilirsiniz. Yani marka itiraz nasıl yapılır? Marka başvurunasıl yapılır? Marka yenileme nasıl yapılır? Marka tescil işlemleri nasıl yapılır? Ve bunun gibi sorularınızın cevapları en doğru şekliyle kumelendik.com üzerinden bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.