İş ve Trafik Kazası Tazminatı Nasıl Alınır?

İş ve trafik kazası tazminatı nasıl alınır? Bilindiği üzere aniden trafik kazaları meydana gelebilir. Ya da az, orta ve yüksek riskli işlerde çalışan kişiler iş yerlerinde gerekli önlemlerin alınmadığı için çeşitli kazalarla karşı karşıya kalabilmektedir. Çok sayıda kişi bu durumun ardından nasıl tazminat alınabileceğini bilmemektedir. Bu noktada ilgili formların doldurularak en iyi şekilde destek alınabilecek sitelerden bir tanesi hizlitazminat.com ‘dur.



İş ve Trafik Kazası Tazminatı Nasıl Alınır?

Trafik kazası tazminatı genellikle araç trafik kazası sonrasındaki tamirat işlemlerinin ardından aracın değerinin düşmüş ve düşmemiş haliyle arasındaki farktır. Mesela, aracın piyasa değeri 160.000tl ise, kaza ardından aracın tamiri yapılsa dahi değeri 140.000tl ‘ye düştüyse, aradaki 20.000tl ‘yi araç sahibi, araç değer kaybı ile alabilir. Aynı şekilde iş kazaları için de tazminat alabilmek mümkündür.

Hizlitazminat.com ‘a, iş kazası tazminat davası, araç değer kaybı tazminatı, kıdem ihbar tazminatı gibi tüm konularda giriş yapabilirsiniz. Daha kapsamlı detaylar hızlı tazminat web sitesinde sizleri bekliyor.

 

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.