Ekmek Çeşitleri Nelerdir?

Bilindiği üzere ekmek, yaşantımızın olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Her ekmeğin ayrı bir hikayesi, ayrı bir yapılış şekli bulunmaktadır. Ekmekler çeşitlerine göre içeriğinde farklı yüzdelerle su barındırabilir. Örneğin genel olarak lüks ekmek hamurunda %65, ekmeklik hamurda %60, çöreklik hamurda ise %40 - %45 oranında su bulunmaktadır. Ortalama olarak 220 – 280 derece arasındaki sıcaklıklarda pişen ekmekler içeriğinde yapısına göre farklı kalori bulunabilir.



Ekmek Çeşitleri Nelerdir?

Ekmek çeşitlerinin sayısı son derece fazladır. Bazı ekmek çeşitlerini şu şekilde sayabiliriz. Buğday ekmeği en çok bilinen ekmek türleri arasında yer almaktadır. Yulaf ekmeği, köy ekmeği, çavdar ekmeği, kepek ekmeği de ayrıca çokça tüketilmektedir. Bunların dışında ay çekirdekli ekmek, haşhaşlı ekmek, fındıklı ekmek, cevizli ekmek gibi çok sayıda ekmek çeşidi de bulunmaktadır. Çiğ karabuğday ekmeği, siyez ekmeği, dinkel ekmeği gibi farklı ekmek çeşitlerine ambarevim.com aracılığıyla ulaşılabilirsiniz.

Ülkemizde genel olarak standart ekmek , yemeklerde, ekmek arası olarak sıkça tüketilmektedir. Ancak diyet yapan kişiler fırınlarda satışa sunulmuş olan standart ekmek yerine kalorisi daha düşük olan ekmek çeşitlerini tercih edebilmektedir. Örneğin glüten ekmeği, taze soya ekmeği, tuzsuz ekmek gibi türler, kilo vermek isteyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Çok sayıda ekmek türü için ise ambarevim.com tercih edilebilir.

İnternetten Ekmek Satan Siteler

Günümüzde internet siteleri aracılığıyla çok sayıda şeyin siparişini verebilmek mümkündür. Buna ekmek de dahildir. İnternetten ekmek satan siteler içerisinde bulunan ambarevim.com aracılığıyla çok kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Çiğ karabuğday ekmeği, siyez ekmeği, iza buğdayı ekmeği, karakılçık ekmeği, çavdar ekmeği gibi katkısız ve doğal ekmek çeşitleri bir tık uzağınızda, ambarevim.com güvencesi ile sizleri bekliyor.

Ambarevim.com ‘da çok sayıda ekmek çeşidini, çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Ayrıca siyez unu, glütensiz un çeşitleri gibi farklı un çeşitlerine de kolayca ulaşabilirsiniz. 

https://ambarevim.com/

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.