Milli piyango bilet sorgulama

Her ayın 9, 19 ve 29 'unda çekilişi gerçekleştirilen, Milli piyango idaresi tarafından bastırılmış olan biletlere milli piyango bileti denilmektedir. Her çekiliş döneminde biletler üzerinde farklı desenler olabilmekte ve ikramiyeler o günün özel gün olup olmadığına göre değişkenlik gösterebilmektedir. Örneğin 29 ekim, 31 aralık gecesi, 19 mayıs gibi günlerde ikramiyeler diğer günlere göre daha fazla olabilmektedir. En fazla ikramiye ise yılbaşına özel yılbaşı özel çekilişi ile dağıtılmaktadır.

Milli Piyango Sonuçları Sayısal Loto Sonuçları Şans Topu Sonuçları ON Numara Sonuçları ve Süper Loto Sonuçları & Haberler

Milli piyango biletlerinin kazananları çekilen kuralar ile belli olabilir. Türkiye'nin herhangi bir iline şanslı herhangi bir kişiye büyük ikramiye çıkabilir. Bu ikramiyenin hangi ile, hangi ilçeye ya da hangi kişiye çıkacağı çekilişten önce net değildir. Sonuçlar milli piyango bilet sorgulama sitesi millipiyango.co üzerinden takip edilebilir. Eğer büyük ikramiyeyi kazanan kişinin bileti çeyrek bilet ise bu ikramiyenin dörde bölündüğü anlamını taşımaktadır. Eğer yarım bilet ise büyük ikramiyeyi iki kişi, tam bilet ise bir kişi almaktadır.


Yılbaşı yaklaşırken vatandaşlarımız Türkiye'nin her yerinden farklı bayiilerden, kişilerden yıl başı bileti satın almaktadır. Alına her bilet beraberinde bir umut taşımakta, yeni bir hayali kurdurmaktadır. Pek çok televizyon kanalında sokaktaki vatandaşlara yılbaşı büyük ikramiye size çıkarsa ne yaparsınız? Gibi sorular sorulmakta milyonlarca kişi bu heyecana ortak olmaktadır. Yılbaşı çekiliş sonuçları gazetelerden öğrenilebilir. Ancak bunun için bir bayiiye gitmek, gazete temin etmek ve teker teker kontrol etmek zahmetli olabilir. Bunun yerine yılbaşı özel çekilişi için ya da her ay gerçekleşen 3 çekilişin sonucunu öğrenmek için millipiyango.co sitesine giderek biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını kolay bir şekilde kontrol edebilmeniz mümkündür.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.