Barisol tavan, gergi tavan ve germe tavan

        Gergi tavanlar ev ve iş yerlerine mutluluk sunmaya devam ediyor.  Bulunduğunuz evin ya da iş yerinin düzenini ve dekorasyonunu ne derece önemsiyorsunuz? Gelişi güzel tasarımlar mı tercih ederdiniz yoksa hem kaliteli hem de şık bir görünüşle karşılanmayı mı isterdiniz? Cevabınız ikinci seçenekten yanaysa, dekorasyonun kilit noktalarından olan tavan sistemlerinden olan gergi tavan, germe tavan ve barisol tavan sizler için tasarlanmış ve geliştirilmiş PVC hizmetlerinin birer ürünleridir.
Germe tavan, mekanın tavanına ısıtılmış yapının gerilerek uygulanmasıyla gerçekleştirilen bir sistemdir. Günümüzde birçok iş yeri, mağaza ve evlerde kullanımı yaygınlaşmaktadır. Seçtiğiniz bir tasarımla, firmanızın ışığını, markanızın canlılığını, karakterinizin özelliklerini yansıtabilir ve iç mekanda kendinizden bir şeyler bulabilirsiniz.
CE kaliteli  ve Avrupa standartlarına uygun olarak tasarlanan ürünlerle sizler de kolaylıkla montajı sağlanan barisol tavan gibi uygulamalardan faydalanabilirsiniz. Sağlığa zararı olmayan uygulamalarla mekanın içinde canlılıklar sağlanabilir. Hijyenik olması, esnek ve estetik olması tasarımın daha cazip hale gelmesini sağlamaktadır. Artık internet üzerinden de yapabileceğiniz araştırmalarla işinde özenli çalışmalar gerçekleştiren Gergi Tavan Plus hizmetleriyle karşılaşabilirsiniz. Böylece uzman kadro, profesyonel işçilik, sağlam ve hatasız montajla ürünlerin kumaş seçimine kadar titiz bir çalışma gerçekleştirilmektedir.
Dekorasyon konusunda sizlerin de memnuniyeti ön planda tutularak gerektiğinde sökülüp monte edilebilen yapılarla iç dekorunuzu sağlayabilirsiniz. 15 yıllık garantinin sunulduğu ürünle sizler birçok organizasyon düzenlemesinde de bu hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Şekil bozukluklarıyla karşılaşmadan güvenle firmanın hizmetlerinden faydalanabilir, kalitenin farkını yaşayabilirsiniz. Gergi, germe ve barisol tavanlar için gergitavanplus.com u ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.