Ulusal haber takip sitesi - Ulusal haber okuma sitesi - Ulusal haberler oku - En iyi ulusal haber sitesi

Ulusal haber okuma sitesi konusundaki arayış için doğru yerde olduğunuza emin olabilirsiniz;

Bildiğiniz gibi her gün gerek dünyada gerekse ülkemizde farklı farklı olaylar oluyor. Mesela geçenlerde sınırımızı ihlal eden rus uçağı düşürüldü ve birçok haber sitesinde olsun, gazetelerde olsun bu olay manşetlere taşındı. Ki her geçen günde bu olayla bağlantılı olarak yeni yeni haberler yazıldı. Her gazetenin editörü ayrı ayrı yorumlamalarda bulundu. Duygu ve düşüncelerini okurlarına bu şekilde yansıttı.

[​IMG]

İnsan kendini geliştirmeden durdukça pili olmayan bir saate benzer. Ne kendisine faydası olur ne de etrafına. Pile burada bilgi, saatede beyin diyebiliriz. Bilgisiz bir beyin aslında topluma göre cahilliğin - cehaletinde simgesidir. Günümüzde cahil olmak için aslında hiçbir sebep yok. Çünkü teknoloji elimizin altında, insan gazete okuyarak haber sitelerini takip ederek ulusal haberleri takip edebilir ya da ülkemize yönelik haberleri kolay bir şekilde takip edebilir.

Çok gezen mi bilir çok okuyan mı orası tartışılır. Ancak şu gerçek ki çok gezen eğer gezdiği yerleri gerçekten anlayarak, öğrenerek geziyorsa okuduğunu anlayamayarak okuyandan şüphesiz ki daha çok bilir. Yine aynı şekilde çok okuyan, okuduğunu anlayarak okuduğu şeyleri hayal ederek yaşıyorsa çok gezende gezdiği yerlerle ilgili pek bilgi sahibi olmuyorsa yine burada şüphesiz ki çok okuyan daha fazla bilgi sahibi olacaktır. 

Kendimizi geliştirmek tamamen bizim insiyatifimizde. Buna mesela haber okuyarak başlayabiliriz. Türk time sitesi tamda bu iş için dizayn edilmiş, ulusal haberleri ve yerel haberleri ve yerel haberleri takip edebilmemiz için doğru haberlerle yayım yapan bir sitedir. Turktime.com 'dan bu siteye ulaşabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.